Foto+Stefano.jpg

Mr. S.G. (Stefano) Francovich
Advocaat

s.francovich@meritadvocaten.com

Stefano G. Francovich is vanaf 1990 werkzaam, allereerst in een multidisciplinaire juridische, accounting en fiscale adviespraktijk met focus op internationale reorganisaties, herstructureringen en fusies en overnames. Na in Rotterdam en Amsterdam te hebben gewerkt en als equity partner leiding te hebben gegeven aan verschillende juridische praktijken, is onder zijn leiding gedurende 8 jaar een internationale advies- in New York en Chicago opgebouwd waar 24 advocaten uit 6 verschillende landen werkzaam waren.

Na in 2006 in Nederland te zijn teruggekeerd en een periode als partner aan een middelgroot kantoor verbonden te zijn geweest, is hij nu betrokken bij opbouw van een nieuw kantoor, Merit Advocaten & Adviseurs, dat zich richt op het verlenen van juridisch advies bij reorganisaties, financiële herstructureringen en fusies en overnames. Hij is lid van de directie van verscheidene vennootschappen welke actief zijn in uiteenlopende bedrijfstakken.

Afgestudeerd in 1990 aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam (bedrijfsjuridisch). Daarna volgde hij de postdoctorale opleiding voor bedrijfsjuristen (1993) en Grotius Fusies en Overnames (2009) aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

MeritMareille002.jpg

Mr. M. (Mareille) Tol
Advocaat

m.tol@meritadvocaten.com

Mareille is sinds 2011 werkzaam als advocaat. In 2014 voltooide zij de Beroepsopleiding Advocatuur. Ze heeft naast ervaring in de advocatuur ook ervaring in het bedrijfsleven. Twee jaar werkte Mareille bij verschillende bedrijven waaronder ook een beursgenoteerd bedrijf.

Mareille adviseert nationale en internationale bedrijven op het gebied van ondernemingsrecht en contractenrecht.

Mareille is in 2011 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam (Master Ondernemingsrecht). Ze studeerde daarnaast aan de Radboud Universiteit in Nijmegen (Bachelor Nederlands Recht) en ze studeerde Frans en Internationaal recht aan de Franse Universiteit Université Paris Descartes.

Mareille spreekt vloeiend Engels, Frans en Nederlands en is ook in staat om te werken in het Spaans en in het Duits.